Batman / Bicky / Barcelona

La nit cobreix la ciutat de Barcelona i sobre la gótica sagrada familia apareix recortada una ombra, un fantasma, un justicier, un rat penat gegant, BATMAN .

No es una de les meues invencions, es un fragment del que podria ser “Batman: Barcelona, el Caballero del Dragón” que ixirá a la venta en Maig.

Sustituirán a Robin per “Sant Jordi”, “El Duo Dinámico lluitant contra el Drac”…

El títol no es meu, l’he copiat de la noticia de Luis Alboreca apareguda en Pasadizo.com Es genial.

El guionista es Mark Waid i el dibuix es del català Diego Olmos i els colors de Marta Martínez, aragonesa afincada també a Barcelona. La portada es de Jim Lee, per lo que te que ser impresionant.

Pero he de dir-ho. Estic indignat. Si aquesta es la primera intervenció de Bruce Wayne en España, no pot ser de cap manera Barcelona la ciutar elegida. ¿Animal per Barcelona?, el Drac, de Sant Jordi, inclus el Burro antagonista del Bou español. Madrid, la capital de l’estat español, nooo, tampoc. Ni ha una ciutat lligada als rat penats, desde que Jaume I els inclogué en l’escuti emblemes, formant part de les imatges de la ciutat, de la seua aquitectura, de les associacions culturals, dels clubs esportius. VALENCIA.

Damunt jo ja vaig escriure una historia de Batman que arrivaba a Valencia, amb trams pareguts a Lovecraft, oscura i plena d’acció.

Per això, jo li cambiaría el nom a esta noticia i li diría:

Batman / Valencia / Cañas y Barro.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

error: Content is protected !!